Afdragsfriheden udløber snart for mange. Få hjælp til næste skridt

PrintPrint
Udnyt den lave rente til at omlægge det afdragsfrie lån

Kære Læser,

Hvis du er en af de mange danskere der indenfor de næste 1-2 år skal tage stilling til dit afdragsfrie lån, opfordrer en del realkreditinstitutter til at man allerede overveje at foretage valget nu.

Årsaget til dette er de lave lånemuligheder som pt. eksisterer, og som de seneste få ugers udvikling, har sået tvivl omkring varigheden af. 

Lige i øjeblikket kan der optages F5 lån til 0,8% og det 30-årige 3% lån ligger i en attraktiv kurs omkring 100. Derfor kan der være idé i at handle nu, imens mulighederne stadig er fordelagtige.

"Boligejere, der har et lån, hvor afdragsfriheden udløber inden for de næste par år, bør overveje deres muligheder allerede nu. Renten er lav, og det betyder, at uanset om de ønsker at forlænge antallet af år, lånet skal afdrages over, eller de ønsker ny afdragsfrihed, er det ikke for tidligt at gøre sig nogle overvejelser" mener boligøkonom i Nordea Kredit, Lise Nytoft Bergmann.

Derfor opfordrer vi hos Revisionsfirmaet Bruun & Dalgaard også til at du tager stilling til netop dette. Giv os et ring, så kan vi også være behjælpelige i rådgivning på netop dette område.

Læs mere ved at klikke på følgende link: www.finans.dk

Med venlig hilsen,

Medarbejderne hos Revisionsfirmaet Bruun & Dalgaard

Telefon 20126800.

Nyheder

Bruun & Dalgaard - Medlem af FSR - danske revisorer
Jernbanegade 7 • 7400 Herning
T: 9711 6800 • F: 9711 6868 • M: 2011 6800
revisor [at] bruun-dalgaard [dot] dk