Disclaimer / Copyright

PrintPrint

Indholdet af denne hjemmeside er udelukkende beregnet til at give en generel information til brugeren af hjemmesiden og er alene af oplysende karakter. Indholdet kan ikke erstatte en konkret rådgivning.

Indholdet af hjemmesiden etablerer ikke noget kundeforhold mellem brugeren af hjemmesiden og Revisionsfirmaet BRUUN & DALGAARD.

Revisionsfirmaet BRUUN & DALGAARD tilstræber løbende at opdatere sidens indhold og oplysninger. Revisionsfirmaet BRUUN & DALGAARD garanterer dog ikke, at oplysningerne er fuldstændige, præcise eller opdaterede, og Revisionsfirmaet BRUUN & DALGAARD fraskriver sig ethvert ansvar for handlinger eller for konsekvenser af handlinger, der helt eller delvist udføres eller undlades på grundlag af de informationer, der gives på hjemmesiden.

Hjemmesiden kan indeholde links til eksterne sider og artikler. Enhver brug af sådanne eksterne links sker på brugerens eget ansvar og Revisionsfirmaet BRUUN & DALGAARD er ikke ansvarlig for indholdet eller services og produkter, som udbydes gennem sådanne eksterne sider.

Revisionsfirmaet BRUUN & DALGAARD har alle rettigheder til hjemmesidens indhold og design, herunder ophavsrettigheder til bl.a. tekster og billeder. Hel eller delvis gengivelse af indhold, videregivelse af indhold eller permanent lagring af indhold må kun ske efter indhentelse af Revisionsfirmaet BRUUN & DALGAARD’s forudgående skriftlige samtykke.
 

Nyheder

Bruun & Dalgaard - Medlem af FSR - danske revisorer
Jernbanegade 7 • 7400 Herning
T: 9711 6800 • F: 9711 6868 • M: 2011 6800
revisor [at] bruun-dalgaard [dot] dk